Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

GUNS N ROSES - KNOCKING ON HEAVENS DOOR








Το Knockin' On Heaven's Door είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε για γουέστερν. Κι ομως, ο κάθε άνθρωπος το νοιώθει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο...

Το Knocking On Heaven's Door είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε και τραγουδήθηκε από τον Bob Dylan για το soundtrack της ταινίας Pat Garrett το 1973 και Billy the Kid. Έφθασε στο νούμερο # 12 στο Billboard Hot 100 Singles Chart.

Το τραγούδι περιγράφει τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις ενός βουλευτή, ο οποίος αισθάνεται ότι πεθαίνει και δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει το ρόλο του ως εφαρμοστής του νόμου.

DREAN ON - AEROSMITH






 


Αφιερωμενο σε οσους ονειρευονται

KANSAS - DUST IN THE WIND




Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone το τραγούδι των KANSAS κατατάσσεται μέσα στα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών!!!

"Dust in the Wind" είναι ένα τραγούδι που καταγράφεται από την αμερικανική progressive rock μπάντα Κάνσας και γράφτηκε από το μέλος του συγκροτήματος Kerry Livgren ,και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1977στο άλμπουμ τους Point of Know Return .

Dust in the Wind" ήταν ένα από τα πρώτα ακουστικά κομμάτια των Κάνσας με αργή μελαγχολική μελωδία και φιλοσοφικούς στίχους που διαφέρουν από τις άλλες τους επιτυχίες όπως το " Carry On Wayward Son "και" Point of Know Return.